Winst voor Ecomaxx-testrijder Max van Mullekom bij MX2 Inters

24-04-2019

Afgelopen weekend verscheen ook onze testrijder Max van Mullekom in Ecomaxx-kleuren op het circuit. Hij reisde af naar het Limburgse Well voor een wedstrijd bij de MON MX2 Inters. In de eerste ronde van de tijdtraining liet Van Mullekom het publiek even schrikken. Hij ging erg hard van zijn crossmotor af, maar gelukkig liep hij geen blessures op. In de laatste ronde van de tijdtraining kon hij zijn tijd verbeteren naar de achtste positie.

 

Eerste manche

Van Mullekom had een goede start bij de eerste manche. Hij kwam als vijfde uit het starthek en wist zich snel naar de koppositie te rijden. Helaas kon de Ecomaxx-testrijder geen lekker ritme vinden, waardoor hij uiteindelijk terugviel naar de vierde plaats.

 

Tweede manche

Ook in de tweede manche kwam Van Mullekom goed weg bij de start en kon hij zich wederom snel naar de eerste plaats te rijden. Ditmaal kon hij deze koppositie beter vasthouden, ondanks dat hij veel moeite had met de achterblijvers. Vlak voor het einde moest hij toch nog één rijder laten passeren, maar toch kwam de testrijder van Ecomaxx op een tweede positie over de finish. 

 

Dagklassement

Uiteindelijk had Van Mullekom de meeste punten behaald, waardoor hij er met de winst vandoor ging. Hij keerde erg tevreden en met een mooie zege op zak weer huiswaarts.