Bekijk hier: Mike Kras - The Story Untold

Ecomaxx-blog-Mike-kras-header

Mike Kras, The Story Untold

Dit is een verhaal wat verteld moet worden. Het verhaal wat nog niet eerder zo eerlijk en open is verteld. Inmiddels is het meer dan een jaar geleden dat Mike Kras zijn afscheid aankondigde. Na zijn afscheid bleef het lang stil en nu geeft hij MX Active exclusief de gelegenheid om samen uitgebreid terug te blikken op zijn carrière. Ook personen uit zijn naaste omgeving komen aan het woord die van grote invloed zijn geweest op het leven van Mike Kras, zowel op als naast de baan.

Mike Kras is een begrip in de cross. Ook zijn bijnamen MFK en Kogel (niet te verwarren met The Bullet) zijn alom bekend! Zijn startnummer #55 staat symbool voor het rijnummer waarmee hij zijn grootste successen behaalde. Ga mee op reis en (her)beleef het. 

Bekijk het gehele verhaal op MX Active, The Story Untold >

In dit artikel:

  • The Story Untold

Deel via:


Ecomaxx verkooppunt

Honderden verkooppunten

Ecomaxx is verkrijgbaar bij honderden verkooppunten in Nederland en bij een aantal winkels in België. Er zijn aparte verkooppunten voor de verschillende productgroepen.

Vind jouw verkooppunt

Over Ecomaxx

Klaar voor de toekomst

Ecomaxx wil dat iedereen kan blijven genieten van zijn of haar gemotoriseerde passie. Daarom ontwikkelen we schone brandstoffen die het milieu en onze gezondheid zo min mogelijk belasten én het beste zijn voor de motor.

Meer over Ecomaxx