Ecomaxx is de ideale overwinteringsbrandstof

Ecomaxx-blog-overwinteren-header

De ideale overwinteringsbrandstof

Lekker toeren of varen. Dat is het eerste wat jij weer wilt na een lange winter. Maar je kent het vast: kun je eindelijk weer op pad met je motor, oldtimer of boot, start de motor niet.

Een herkenbaar en vervelend probleem, dat vanaf nu gelukkig verleden tijd is. Door de enorm lange houdbaarheid van Ecomaxx-brandstof start je motor altijd. Ook als jouw voertuig de hele winter stil heeft gestaan.

Geen ethanol

Veel voertuigen ondervinden startproblemen na een tijd stil te hebben gestaan. Dat is vaak het gevolg van water dat met ethanol in de gewone benzine uitzakt. Ecomaxx bevat geen ethanol, waardoor er geen corrosie en sludge-vorming in de carburateurs optreedt.

Lees meer over de problemen met ethanol

Altijd starten

Ecomaxx is jarenlang houdbaar. Door de extreem zuivere samenstelling is de voedingsbodem voor bacteriën ongunstig en de kans op bacterievorming dus kleiner. En omdat de kwaliteit zo lang behouden blijft, start jouw motor altijd. Zelfs na een lange winterstop! Tank daarom je motor, oldtimer of boot voor de winter af met Ecomaxx als overwinteringsbrandstof en start je motor weer probleemloos bij de eerste zonnestralen van de lente.

Uitwisselbaar met gewone pompbenzine

Wist je dat je Ecomaxx-brandstof altijd kunt afwisselen met gewone pompbenzine of -diesel? Handig voor onderweg dus! Mocht je plotseling moeten tanken, dan kan dat dus gewoon bij een normaal pompstation. Ideaal, zo’n flexibel brandstofsysteem! Gebruik je jouw motor, auto of boot erg weinig? Dan is het beter om altíjd Ecomaxx te tanken.

Lees hier hoe je jouw motor, oldtimer of boot wegzet op Ecomaxx in de winter

In dit artikel:

  • Ideale overwinteringsbrandstof
  • Geen Ethanol
  • Altijd starten
  • Uitwisselbaar met pompbenzine

Deel via:


Ecomaxx verkooppunt

Honderden verkooppunten

Ecomaxx is verkrijgbaar bij honderden verkooppunten in Nederland en bij een aantal winkels in België. Er zijn aparte verkooppunten voor de verschillende productgroepen.

Vind jouw verkooppunt

Over Ecomaxx

Klaar voor de toekomst

Ecomaxx wil dat iedereen kan blijven genieten van zijn of haar gemotoriseerde passie. Daarom ontwikkelen we schone brandstoffen die het milieu en onze gezondheid zo min mogelijk belasten én het beste zijn voor de motor.

Meer over Ecomaxx