Ecomaxx: schone brandstof voor maximale prestaties

Klaar voor de toekomst

Ecomaxx wil dat iedereen kan blijven genieten van zijn of haar gemotoriseerde passie. Daarom ontwikkelen we schone, lang houdbare brandstoffen die het milieu en onze gezondheid zo min mogelijk belasten én het beste zijn voor de motor.

Vliegende start

Ecomaxx begon als merk in de motorcross. De broers Van Gelder, die al decennialang Aspen alkylaatbenzine importeren in de Benelux, voelden zich uitgedaagd een schone en hoogwaardige crossbenzine in de markt te zetten. Met hun technische achtergrond, generatielange ervaring in de brandstoffenwereld en specifieke kennis van tweetakt motoren, ontwikkelden ze de schoonste crossbenzine tot nu toe. Al snel daarna richtte Ecomaxx zich ook op wegmotoren, klassieke auto’s en boten met haar schone en lang houdbare brandstoffen. Als overwinteringsbrandstof én om schoon te toeren natuurlijk.

Ecomaxx-vliegende start

De kracht van schone brandstoffen

Ecomaxx benzine is speciale alkylaatbenzine. Deze is zo goed als vrij van schadelijke stoffen. Dat is beter voor jezelf, je omgeving maar ook voor de motor. In gewone benzine zitten namelijk schadelijke stoffen zoals benzeen, tolueen en olefinen. Ecomaxx alkylaatbenzine bevat vrijwel geen van deze schadelijke stoffen en is daarom veel schoner dan gewone benzine. Schoon rijden en varen én geen stinkende uitlaatgassen meer!

Meer informatie over alkylaatbenzine >

De dieselbrandstoffen van Ecomaxx zijn volledig gemaakt van hernieuwbare grondstoffen en dus fossielvrij. De brandstof is samengesteld uit pure koolwaterstoffen en is praktisch vrij van aromaten, olefinen, zwavel, stikstof en metalen. Ecomaxx dieselbrandstoffen reduceren de CO2-uitstoot met maar liefst 80% in vergelijking met gewone diesel! Duurzaam en klimaatverantwoord dus.

Meer informatie over hernieuwbare diesel >

Ecomaxx is een merk van GVG Oliehandel

De thuisbasis van Ecomaxx is Nijmegen, waar het familiebedrijf GVG Oliehandel gevestigd is. Het wordt gerund door de derde generatie van familie Van Gelder, die al 75 jaar lang diverse olie- en benzinezaken heeft gehad. Ook is de familie al meer dan 30 jaar Benelux importeur van het Zweedse brandstofmerk Aspen.

Bij GVG houden we ons bezig met zo’n beetje alles wat met brandstof, olie en reiniging te maken heeft. Zo helpen we onze klanten om slimmer, schoner én duurzamer te werken. Om de markt de juiste oplossing te blijven bieden, ontwikkelen en produceren we zelf nieuwe en verbeterde producten en hebben we verschillende merken zoals Ecomaxx onder onze paraplu.

Meer informatie over GVG Oliehandel >

Excomaxx - Fotografie

Ecomaxx producten

Ben jij al overgestapt op schone brandstof? Hier vind je alle Ecomaxx producten, zodat je motor, oldtimer of boot altijd start! Schoon en verantwoord.

Bekijk alle producten
asphalt

Koop Ecomaxx in een winkel in de buurt

Honderden verkooppunten in heel Nederland

Vind een verkooppunt

Meer informatie over Ecomaxx

Nieuws en tips

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws over Ecomaxx en schone brandstof? Bekijk onze nieuwsartikelen en events!

Ga naar ons blog >

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat je vragen hebt. Bekijk of ze misschien al vaker zijn gesteld in onze veelgestelde vragen.

Ga naar FAQ >

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of wil je meer weten over Ecomaxx? Dat begrijpen wij! Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag.

Bel of mail >