Nieuw: Bike Fuel 4 in 5L jerrycan

Introductie Bike Fuel 4 in 5L

Nieuw: Bike Fuel 4 in 5L jerrycan

Ecomaxx lanceert haar geliefde Bike Fuel 4 nu ook in handige 5L jerrycan verpakking. Deze innovatieve verpakking is speciaal ontworpen om nóg makkelijker te tanken en vervoeren.

Tanken voor de winterstalling

Deze innovatieve verpakking is speciaal ontworpen om het tanken voor de winterstalling nog eenvoudiger te maken. Ecomaxx Bike Fuel 4 is lang houdbaar en zorgt ervoor dat je motor of viertakt bromfiets na lange tijd stilstand weer makkelijk start. Het bijkomende voordeel? De brandstof is veel schoner voor het milieu dan gewone benzine.

VG20244002 - Ecomaxx - Intro 5L Bike Fuel 4 - Ecomaxx nieuws 2

Geen gedoe meer met grote, zware verpakkingen

De Ecomaxx Bike Fuel 4, al bekend om zijn ongeëvenaarde kwaliteit en prestaties, biedt nu nog meer gemak en gebruiksvriendelijkheid met de 5L jerrycan verpakking. Deze nieuwe optie maakt het gemakkelijker dan ooit voor rijders om hun brandstofvoorraad te beheren. Geen gedoe meer met grote, zware verpakkingen die het tanken soms onhandig maken.

Voordelen van Ecomaxx Bike Fuel 4 in 5L jerrycan op een rij:

  • Gebruiksgemak: De compacte en handzame 5L jerrycan is eenvoudig te vervoeren en te gebruiken, waardoor het bijvullen van je motor of bromfiets een fluitje van een cent is.
  • Altijd starten: Deze brandstof is minimaal drie jaar houdbaar zonder kwaliteitsverlies, zowel in de jerrycan als in de motor of viertakt bromfiets. Hierdoor is het ideaal voor overwintering of langdurige opslag van voertuigen. De motor start dan direct.
  • Milieuvriendelijk: Ecomaxx Bike Fuel 4 is maar liefst 99% schoner dan gewone benzine doordat het bijna geen schadelijke stoffen bevat. Hierdoor is het een groene keuze voor bewuste rijders.
  • Optimale prestaties: Ontwikkeld voor maximale efficiëntie en motorbescherming, hierdoor verbetert Ecomaxx Bike Fuel 4 de prestaties en levensduur van motor en bromfiets.
  • Uitwisselbaar met pompbenzine: Ecomaxx Bike Fuel 4 is zo ontwikkeld dat het prima mengbaar en uitwisselbaar is met gewone pompbenzine.

Hoe te gebruiken

De 5L jerrycan Ecomaxx Bike Fuel 4 is gebruiksklaar en vereist geen menging of speciale voorbereiding. Dit maakt het een perfecte keuze voor alle rijders die op zoek zijn naar een probleemloze brandstofoplossing voor een motor die altijd start. Ook na lange tijd stilstand.

Afhankelijk van hoeveel en hoe vaak je rijdt, tank je het hele jaar door Ecomaxx Bike Fuel 4 of tank je alleen voor de winterstalling deze lang houdbare benzine.

In dit artikel:

  • Bike Fuel 4 nu in 5L jerrycan
  • Tanken voor de winterstalling
  • Geen gedoe met grote verpakkingen
  • De voordelen
  • Hoe te gebruiken

Deel via:


Ecomaxx verkooppunt

Honderden verkooppunten

Ecomaxx is verkrijgbaar bij honderden verkooppunten in Nederland en bij een aantal winkels in België. Er zijn aparte verkooppunten voor de verschillende productgroepen.

Vind jouw verkooppunt

Over Ecomaxx

Klaar voor de toekomst

Ecomaxx wil dat iedereen kan blijven genieten van zijn of haar gemotoriseerde passie. Daarom ontwikkelen we schone brandstoffen die het milieu en onze gezondheid zo min mogelijk belasten én het beste zijn voor de motor.

Meer over Ecomaxx