Auto's rijden de Mille Miglia 2021 op Ecomaxx

Ecomaxx-blog-mille-miglia 2021-header

Frans van Haren en zijn Bella Rossa rijden de Mille Miglia op schone benzine

Dat klassieke auto’s en schoon rijden prima samengaan, laat de Nederlandse ondernemer Frans van Haren dit jaar zien tijdens de Mille Miglia. Zijn twee bijzondere klassiekers rijden beide op de speciale brandstoffen van Ecomaxx!

Het is niet de eerste keer dat Van Haren de Mille Miglia meerijdt. Dit keer neemt hij uit zijn indrukwekkende klassiekercollectie de Alfa Romeo 8C Bella Rossa mee om de befaamde 1000 Italiaanse mijlen te maken. De reden om de klassieke rally volledig op schone brandstof van Ecomaxx te rijden is niet alleen vanwege het milieu, maar ook omdat de brandstof technische voordelen biedt. Metropole Classic Cars in Druten gaat haar gehele collectie komend jaar overzetten naar Ecomaxx Fuels.

De Mille Miglia wordt dit jaar gereden van 16 tot en met 19 juni.

In dit artikel:

  • Mille Miglia 2021

Deel via:


Ecomaxx verkooppunt

Honderden verkooppunten

Ecomaxx is verkrijgbaar bij honderden verkooppunten in Nederland en bij een aantal winkels in België. Er zijn aparte verkooppunten voor de verschillende productgroepen.

Vind jouw verkooppunt

Over Ecomaxx

Klaar voor de toekomst

Ecomaxx wil dat iedereen kan blijven genieten van zijn of haar gemotoriseerde passie. Daarom ontwikkelen we schone brandstoffen die het milieu en onze gezondheid zo min mogelijk belasten én het beste zijn voor de motor.

Meer over Ecomaxx