Auto's rijden de Mille Miglia 2022 op Ecomaxx

Ecomaxx-blog-mille-miglia-header

Dit jaar twee bijzondere Alfa Romeo’s in Mille Miglia op Ecomaxx schone benzine

Vorig jaar liet de Nederlandse ondernemer Frans van Haren tijdens de Mille Miglia al zien dat klassieke auto’s en schoon rijden prima samengaan. Ook dit jaar tankt het Metropole team haar twee bijzondere klassiekers weer beiden met Ecomaxx Classic Car Fuel. De brandstof verbrandt schoner, biedt voordelen voor de motorprestaties en is ook nog eens ‘E-fuel ready’.

Uit zijn indrukwekkende klassiekercollectie (die overigens voor het publiek te bezichtigen is in het Maas en Waalse Druten) neemt Frans van Haren zijn 8C Bella Rossa en zijn 8C 2300 Spider Lungo Le Mans mee om wederom de befaamde 1000 Italiaanse mijlen te maken. Vorig jaar reed zijn team de klassieke rally al op Ecomaxx vanwege de schonere uitstoot en de technische voordelen die de brandstof biedt. Want menig klassiekerliefhebber weet het inmiddels; er zijn nog nooit zoveel brandstof gerelateerde problemen geweest sinds de toevoeging van ethanol aan de gewone pompbenzine. Met Ecomaxx spelen we hierop in door speciale brandstoffen te bieden die vrij zijn van ethanol en ook nog eens minder vervuilend zijn.

Dat je met Ecomaxx Classic Car Fuel startproblemen voorkomt na lange tijd stilstaan en dat je zelfs bespaart op dure revisies aan het brandstofsysteem, is in de klassiekerwereld steeds meer bekend. Maar dat de brandstof ook ‘E-fuel ready’ is, is een feit waar Ecomaxx graag extra aandacht aan besteedt. Met ‘E-fuel ready’ wordt bedoeld dat de brandstof nu al voor 85% synthetisch geproduceerd is. Heel eenvoudig gezegd, zodra het productieproces van E-fuels toegankelijk is, kan Ecomaxx haar brandstoffen met één druk op de knop fossielvrij aanbieden, zonder dat er ook maar een molecuul wijzigt. Belangrijk, want Ecomaxx heeft haar brandstoffen nauwkeurig afgestemd op de toepassing.

De Mille Miglia wordt dit jaar gereden van 15 tot en met 18 juni. Samen met ons de Mille Miglia beleven? Volg ons en ben elke dag op de hoogte!

In dit artikel:

  • Mille Miglia 2022
  • Ecomaxx Classic Car Fuel

Deel via:


Ecomaxx verkooppunt

Honderden verkooppunten

Ecomaxx is verkrijgbaar bij honderden verkooppunten in Nederland en bij een aantal winkels in België. Er zijn aparte verkooppunten voor de verschillende productgroepen.

Vind jouw verkooppunt

Over Ecomaxx

Klaar voor de toekomst

Ecomaxx wil dat iedereen kan blijven genieten van zijn of haar gemotoriseerde passie. Daarom ontwikkelen we schone brandstoffen die het milieu en onze gezondheid zo min mogelijk belasten én het beste zijn voor de motor.

Meer over Ecomaxx