Valentino Roks op uitnodiging bij ONK Quads Masters

12-07-2019

Valentino Roks viel afgelopen zondag met zijn neus in de boter. Omdat hij bij de Top 5 zit van de NK Quad-klasse, mocht hij op uitnodiging meerijden bij de ONK Quads Masters in Markelo. In de tijdtraining zette hij een mooie tiende tijd neer. In de eerste manche kwam de Ecomaxx-quad goed weg. Roks kwam als twaalfde door de eerste bocht, en kon zich daarn terugrijden naar een mooie tiende plaats. 

 

In de tweede manche kwam Roks nóg beter uit het starthek dan in de eerste manche. Hij kwam namelijk als vijfde door de eerste bocht! De Ecomaxx-rijder wist een goed tempo te pakken te krijgen, ook al was de baan wel wat zwaarder inmiddels. Roks ervaarde de 25 minuten in totaal als erg lang, waardoor hij wat plaatsten moest toegeven. Hij kwam uiteindelijk op een mooie elfde plaats over de finish.

 

Uiteindelijk ging Roks er met de elfde plaats vandoor in het dagklassement. En wat voor hem nog belangrijk was: het was vooral een heel leerzame ervaring om met de Quads Masters te mogen rijden. Dat pakken ze hem niet meer af!