ECOMAXX  MX  RACE  4: 
HAAL HET UITERSTE  UIT JE CROSSMOTOR


Ecomaxx MX Race 4 is een hoogwaardige racebenzine, speciaal ontwikkeld voor zeer zwaarbelaste viertakt motoren in de enduro- en motorcross. Voorkomt detonatie in het midden en hoog toerengebied bij vol gas en zorgt voor een koelere en schonere verbranding. Uitermate geschikt voor getunede motoren. Lees snel verder en informeer bij een verkooppunt.

Verkooppunten

 

ECOMAXX MX RACE 4

 • Geschikt voor alle viertakt motoren
 • Meer trekkracht onderin
 • Meer power bovenin
 • Voorkomt detonatie in het midden en hoog toerengebied
 • Verbetert je prestaties
 • 99% schoner dan gewone benzine
 • Meer dan 1 jaar houdbaar
 • Ethanolvrij

HELDERE VLOEISTOF

Ecomaxx MX Race 4 is een extreem schoon product, zonder onnodige toevoegingen. Dit is dan ook aan het uiterlijk te zien, het is namelijk een heldere, doorzichtige vloeistof.

  Ecomaxx
MX Race 4
EURO 95 Andere
racebenzines
Olefinen % 0,1 2-5 2
Aromaten % 10 35 35
Tolueen % 0,01 1-15 15-20
Benzeen % 0,01 1 1-3

 

BETER VOOR GEZONDHEID EN MILIEU

Wist je dat Ecomaxx MX Race 4 99% schoner is dan een gewone benzine? Dat komt omdat het vrijwel geen schadelijke stoffen bevat, zoals benzeen, olefinen en aromaten. Daarnaast kun je Ecomaxx MX Race 4 wel een jaar lang bewaren, zonder kwaliteitsverlies.

VEELGESTELDE VRAGEN


Kan ik Ecomaxx MX Race 4 ook gebruiken voor mijn tweetakt motorfiets?

Ecomaxx MX Race 4 is een ongemengde viertakt benzine, zonder toegevoegde tweetakt olie. Je kunt elke tweetakt olie bijmengen om een geschikt tweetakt mengsel te maken voor je tweetakt motor. Echter adviseren wij om Ecomaxx MX Race 2 te gebruiken omdat deze optimaal afgestemd is op tweetakt crossmotoren. Ecomaxx MX Race 2 is een kant-en-klaar product, voorzien van een speciaal ontwikkelde, hoogwaardige tweetakt olie. Informeer bij een verkooppunt naar de beschikbaarheid.

Hoe lang is Ecomaxx MX Race 4 houdbaar?

Ecomaxx MX Race 4 is jarenlang houdbaar. Houdbaarheid van brandstof wordt begrensd door de opslagcondities, zoals het eventueel vrijkomen van water. Wij garanderen dat Ecomaxx MX Race 4 minimaal 1 jaar lang houdbaar is. In de praktijk, onder de juiste opslagcondities, is dit veel langer.

 

Waarom is Ecomaxx MX Race 4 duurder?

Om een exact uitgebalanceerd en extreem zuiver product te produceren, worden er andere grondstoffen gebruikt en zijn een aantal extra behandelingen nodig die gewone benzine niet nodig heeft. Bovendien voegen de fijnmazige distributie en de verpakking in jerrycans, een behoorlijk aandeel toe in de kostprijs.

IK  WIL  GRAAG  ECOMAXX  VOOR  MIJN CROSSMOTOR,  WAT  MOET  IK  DOEN?

Ecomaxx MX Race 4 is een universele MX-benzine. Het is geschikt voor alle viertakt motoren. Haal het uiterste uit je crossmotor!

 

Neem de volgende stappen:

 • Koop Ecomaxx MX Race 4-benzine bij het verkooppunt
 • Volg de basisinstelling van de Ecomaxx MX Race 4-benzine (temperatuur, type baan)
 • Tip: stel zo nodig het onstekingstijdstip bij voor een nog betere prestatie
 • Rustig inrijden: 3x10 minuten, tussendoor volledig laten afkoelen
 • Je kunt nu voluit gaan, veel plezier!

VERKOOPPUNTEN

Ecomaxx MX Race 4 is jarenlang getest, maar pas sinds kort voor iedereen verkrijgbaar. Je bent dus een van de eersten als je nu overschakelt op MX Race 4! Onze verkooppunten weten alles van de producten en helpen je graag verder. Bel even en informeer naar de mogelijkheden voor jouw crossmotor.

Vind een verkooppunt

 

DIRECT  CONTACT  MET  ONZE PRODUCTSPECIALIST


Wil je jouw vraag direct stellen aan onze productspecialist Johan Bollen? Dat kan. Johan is het aanspreekpunt voor technische en commerciële informatie over Ecomaxx MX Race benzines en Power Sets.

Bel of mail Johan
T: 06 12 11 48 50
E: johan@gvgoliehandel.nl

Vragen?

Neem gerust contact met ons op,
wij helpen je graag.

Contact

Facebook

Ga naar onze Facebookpagina, like
en deel de pagina met je eigen netwerk!

Naar Facebook

GVG  Oliehandel  B.V.

Het bedrijf achter Ecomaxx.
Kom meer te weten over ons.

Naar website