ECOMAXX     BOAT    DIESEL:
SCHOON,    REUKLOOS    EN    DUURZAAM    VAREN    MET JE    DIESELBOOT


Ecomaxx Boat Diesel is een duurzame, schone dieselbrandstof voor alle marine dieselmotoren. De diesel stoot veel minder schadelijke stoffen uit. Daarnaast houdt het de motor schoner en is het lang houdbaar, waardoor de boot altijd start. Zelfs na een lange winterstop. Bovendien vaar je met Ecomaxx Boat Diesel vrijwel reukloos en klimaatverantwoord.
 

Verkooppunten

 

ECOMAXX BOAT DIESEL

  • Geschikt voor alle dieselmotoren
  • Minder uitstoot van schadelijke stoffen
  • Minder geur en rook
  • Jarenlang houdbaar
  • Geeft startzekerheid en houdt de motor schoon
  • Uitwisselbaar met alle soorten dieselolie
  • Bevat 100% hernieuwbare grondstoffen
  • Reduceert CO2-uitstoot met 80%*

* in vergelijking tot gewone diesel

DUURZAME,    SCHONE    DIESEL    MET    HERNIEUWBARE    GRONDSTOFFEN

 

Ecomaxx Boat Diesel is samengesteld uit pure koolwaterstoffen en praktisch vrij van aromaten, olefinen, zwavel, stikstof en metalen. Daardoor wordt de uitstoot van onverbrande deeltjes zoals roet en rook gereduceerd. Heel schoon dus. Tevens bestaat Ecomaxx Boat Diesel uit 100% hernieuwbare grondstoffen**. Ecomaxx Boat Diesel reduceert de CO2-uitstoot met 80% en dat maakt de diesel duurzaam en klimaatverantwoord.

 

** Hernieuwbare grondstoffen zijn snel te produceren grondstoffen. Anders dan fossiele grondstoffen als olie en gas, dragen hernieuwbare grondstoffen niet bij aan de opwarming van de aarde.

LANG    HOUDBAAR    EN    IDEAAL    ALS    OVERWINTERINGSDIESEL

 

Door de extreem zuivere samenstelling is de voedingsbodem voor bacteriën ongunstig en de kans op bacterievorming dus kleiner. Dit maakt Ecomaxx Boat Diesel ten minste 2 jaar lang houdbaar. De diesel is uitwisselbaar met gewone pompdiesel. En er hoeft niets aangepast te worden aan de motor. Daarom is Ecomaxx Boat Diesel ook ideaal inzetbaar als zogenaamde overwinteringsdiesel, voor boten die alleen in het seizoen gebruikt worden.

BETER    VOOR    DE    MOTOR

 

Omdat Ecomaxx Boat Diesel schoner verbrandt dan gewone diesel, blijven kleppen, injectoren en zuigers schoon. Dit komt de prestaties van de motor ten goede. Daarnaast zorgt de schonere verbranding voor minder onderhoud, storingen en slijtage. Dit verlengt de levensduur van de motor. Met Ecomaxx Boat Diesel levert de motor uitstekende prestaties, ook bij lage temperaturen.

 

 

DE    WINTERSTOP:
HOE    GEBRUIK    IK    ECOMAXX    BOAT    DIESEL?


Het is het beste om de tank zo goed mogelijk leeg te varen, of als het kan, geheel leeg te zuigen. Nadat je Ecomaxx Boat Diesel getankt hebt, vaar je een paar kilometer zodat niet alleen de tank maar ook het brandstofsysteem gevuld is met Ecomaxx Boat Diesel. Op deze manier kan de boot probleemloos in de winter gestald worden. Wij adviseren om de boot met een zo vol mogelijke tank weg te zetten zodat ook daar geen roestvorming kan optreden. Als je Ecomaxx Boat Diesel gebruikt, hoef je geen brandstofstabilizers toe te voegen.

VERKOOPPUNTEN


Ecomaxx Boat Diesel is sinds kort voor iedereen verkrijgbaar. Onze verkooppunten weten alles van de brandstof en helpen je graag verder. Bel even en informeer naar de mogelijkheden. Er komen steeds meer verkooppunten bij, kijk af en toe op de website om te zien of er een bij jou in de buurt is.

 

Vind een verkooppunt

 

Vragen?

Neem gerust contact met ons op,
wij helpen je graag.

Contact

Facebook

Ga naar onze Facebookpagina, like
en deel de pagina met je eigen netwerk!

Naar Facebook

GVG  Oliehandel  B.V.

Het bedrijf achter Ecomaxx.
Kom meer te weten over ons.

Naar website