SCHONE    BRANDSTOFFEN   
VOOR    MAXIMALE PRESTATIES


Ecomaxx biedt schone, lang houdbare brandstoffen voor specifieke toepassingen die zorgen voor maximale prestaties. De brandstoffen bevatten zo min mogelijk schadelijke stoffen en zijn daarmee schoner, tot wel 99%.

 

Meer lezen

WAARVOOR    WORDT   
ECOMAXX    GEBRUIKT?

 

Ecomaxx heeft meerdere productlijnen in haar assortiment, ontwikkeld voor een specifiek type motor. Er zijn brandstoffen voor cross- en racemotoren, brom- en motorfietsen, klassieke auto’s en motorboten. Schone brandstoffen voor andere type motoren zullen ongetwijfeld volgen in de toekomst, aangezien productontwikkeling bij Ecomaxx hoog in het vaandel staat.

WAAROM    KIEZEN    MENSEN   
VOOR    ECOMAXX?

 

Omdat het schone brandstoffen zijn die voor de brom- en motorfietsrijder, de oldtimerliefhebber, cross- en racefanaten en de bootbezitter oplossing bieden. Ecomaxx brandstoffen zorgen niet alleen voor maximale prestaties van de motor zelf, ze zijn ook nog eens schoner en daarmee beter voor de motor, gezondheid en het milieu. Ook zijn de brandstoffen lang houdbaar en dus heel geschikt als overwinteringsbrandstof om voertuigen en boten voor langere tijd op weg te zetten.

 

WAT    IS    ECOMAXX    VOOR    'N    BRANDSTOF?

 

Ecomaxx is speciale alkylaatbenzine welke zo goed als vrij is van schadelijke stoffen. Dit is beter voor jezelf, je omgeving maar ook voor de motor. In gewone benzine zitten namelijk schadelijke stoffen zoals benzeen, tolueen en olefinen. Benzeen wordt beschouwd als de stof die, in benzine en uitlaatgassen, het meest gevaarlijk voor de gezondheid is. Het hoopt zich op in alle levende organismen en veroorzaakt de kankersoort leukemie. Gewone benzine is ook slecht voor het milieu. Veel componenten in gewone benzine vormen ozon aan de grond en verbranden minder volledig. Ecomaxx alkylaatbenzine bevat vrijwel geen van deze schadelijke stoffen en is daarom veel schoner dan gewone benzine. Schoon rijden en varen én geen stinkende uitlaatgassen meer!

 

OOK    SCHONE    TWEETAKTOLIE

 

Omdat Ecomaxx alleen de meest hoogwaardige tweetaktoliën gebruikt in haar tweetakt brandstoffen, is de uitstoot van blauwe rook ook aanzienlijk minder. Dat is prettiger want de uitlaatgassen roken veel minder dan wanneer je met een reguliere mengsmering rijdt.

 

WAT    IS    ALKYLAATBENZINE?

 

Alkylaatbenzine wordt op een speciale wijze geraffineerd. Het is een synthetisch geproduceerd benzinecomponent. Het alkyleringsproces vindt plaats in olieraffinaderijen. Van overtollige schone gassen uit de destillatie van ruwe olie en oliekrakers wordt alkylaat gevormd. Door het samenvoegen van gasvormige butaanmoleculen wordt een zeer zuivere vloeistof gemaakt; alkylaat is één van de schoonste aardolieproducten die kunnen worden geproduceerd. Ecomaxx alkylaatbenzine bestaat uit maximaal tien verschillende componenten terwijl gewone benzine uit wel 350 verschillende componenten kan bestaan. Er zijn maar een paar raffinaderijen ter wereld in staat om alkylaatbenzine te produceren.

 

Door de unieke samenstelling van Ecomaxx alkylaatbenzine is deze nu al klaar om in de toekomst als eFuel geproduceerd te worden.

Meer weten over Ecomaxx schone brandstof? Vraag het ons! We beantwoorden uw vragen graag natuurlijk.

ECOMAXX    IS    EEN   
MERK   VAN    GVG    OLIEHANDEL    BV


De thuisbasis van Ecomaxx is Nijmegen, waar het familiebedrijf GVG Oliehandel BV gevestigd is. GVG levert alles wat met brandstof, olie en reiniging te maken heeft. Het Nijmeegse bedrijf staat al decennialang bekend als oliehandel en zijn ook al meer dan 30 jaar Benelux importeur van het Zweedse brandstofmerk Aspen. Met haar team richt GVG zich op nichemarkten en het bieden van de juiste oplossing voor haar klanten.

 

Meer weten over GVG en haar merken? Kijk op www.gvg.nl

Vragen?

Neem gerust contact met ons op,
wij helpen je graag.

Contact

Facebook

Ga naar onze Facebookpagina, like
en deel de pagina met je eigen netwerk!

Naar Facebook

GVG  Oliehandel  B.V.

Het bedrijf achter Ecomaxx.
Kom meer te weten over ons.

Naar website