SNELLER,   BETER   EN   SCHONER

We willen sneller, beter en dat de motor altijd start. Als het kan moet het ook schoner en we willen er vooral niet te veel werk mee hebben. De motorrijder, de oldtimerliefhebber, cross- en racefanaten, de bootbezitter, maar ook de professional: we willen actie, geen stilstand. Ecomaxx ontwikkelt brandstoffen voor specifieke toepassingen die schoner zijn en die presteren, daar waar jij wilt.

 

OVERWINTEREN
OP    BIKE    FUEL    4    KOST    NIETS    EXTRA


Ecomaxx Bike Fuel 4 is meer dan 3 jaar houdbaar en voorkomt vervuiling en aantasting. Omdat er geen benzine additieven hoeven worden toegevoegd, is de meerprijs van het afvullen voor de winter met Bike Fuel 4 vrijwel nihil.
 

Tank voor de winterstop uw motor altijd af met Bike Fuel 4 en rijd de laatste kilometers hierop. Voor slechts enkele euro’s meer heeft u dan een gegarandeerde start in het voorjaar en voorkomt u dure reparaties.
 

Bekijk de prijsvergelijking

 

E10... WAT NU?

Voorkom problemen. Tank Ecomaxx schone  benzine, ethanolvrij!


Het zal niemand ontgaan zijn: de opmars van E10-benzine. Beter voor het klimaat dan Euro 95, maar kan schade veroorzaken aan motor en brandstofsysteem. Ook is E10 maar kort houdbaar, wat problemen geeft bij langdurige stilstand, zoals bijvoorbeeld overwintering. Gelukkig heeft Ecomaxx ethanolvrije brandstoffen, beter voor onszelf, de motor én het milieu.

 

Wil je meer weten over hoe het nou precies zit met E10? We leggen het graag uit!

 

Meer weten

Vragen?

Neem gerust contact met ons op,
wij helpen je graag.

Contact

Facebook

Ga naar één van onze Facebookpagina's,
like en deel de pagina met je eigen netwerk!

Naar Facebook

GVG  Oliehandel  B.V.

Het bedrijf achter Ecomaxx.
Kom meer te weten over ons.

Naar website