SNELLER,   BETER   EN   SCHONER

We willen sneller, beter en dat de motor altijd start. Als het kan moet het ook schoner en we willen er vooral niet te veel werk mee hebben. De motorrijder, de oldtimerliefhebber, cross- en racefanaten, de bootbezitter, maar ook de professional: we willen actie, geen stilstand. Ecomaxx ontwikkelt brandstoffen voor specifieke toepassingen die schoner zijn en die presteren, daar waar jij wilt.

 

JE    LAATSTE    TANKBEURT    VOOR    DE    WINTER


We hebben een heel mooi najaar gehad, maar de winter komt er nu echt aan. Zet je brommer, motor, klassieke auto en boot weg op lang houdbare brandstof van Ecomaxx. Want na lang stilstaan komen startproblemen vaak voor. Ecomaxx biedt hiervoor dé oplossing: jarenlang houdbare en schone brandstof. Tank dus af met Ecomaxx voordat je je voertuig wegzet of boot stalt. Zo ben je straks verzekerd van een goede start!

Kies je product en lees meer over overwinteren op Ecomaxx op de productpagina.

 

E10... WAT NU?

Voorkom problemen. Tank Ecomaxx schone  benzine, ethanolvrij!


Het zal niemand ontgaan zijn: de opmars van E10-benzine. Beter voor het klimaat dan Euro 95, maar kan schade veroorzaken aan motor en brandstofsysteem. Ook is E10 maar kort houdbaar, wat problemen geeft bij langdurige stilstand, zoals bijvoorbeeld overwintering. Gelukkig heeft Ecomaxx ethanolvrije brandstoffen, beter voor de motor én het milieu.

 

Wil je meer weten over hoe het nou precies zit met E10? We leggen het graag uit!

 

Meer weten

Vragen?

Neem gerust contact met ons op,
wij helpen je graag.

Contact

Facebook

Ga naar één van onze Facebookpagina's,
like en deel de pagina met je eigen netwerk!

Naar Facebook

GVG  Oliehandel  B.V.

Het bedrijf achter Ecomaxx.
Kom meer te weten over ons.

Naar website