ECOMAXX    BOAT    FUEL    4:
ALTIJD    STARTEN    EN    GEURLOOS    VAREN:    GENIET NOG    MEER    VAN    JE    BOOT


Ecomaxx Boat Fuel 4 is een ultraschone, lang houdbare, ongelode benzine voor alle hoogpresterende in- en buitenboordmotoren. De benzine veroudert niet, waardoor de motor altijd start! Zelfs na een lange winterstop. Bovendien zorgt het voor een schonere verbranding, aanzienlijk minder uitstoot van schadelijke stoffen én minder rook- en geuroverlast.
 

Verkooppunten

 

ECOMAXX BOAT FUEL 4

  • Aanzienlijk minder uitstoot van schadelijke stoffen
  • Meer dan 3 jaar lang houdbaar
  • Ideaal voor het aftanken vóór de winterstop
  • Voorkomt startproblemen, zelfs na een lange winterstop
  • Mengbaar met alle soorten pompbenzine
  • Vervangt Euro 95 en Super Plus 98
  • Voorkomt carburateurproblemen
  • High octane rating RON > 98 MON 93

SCHOON    IS    BETER    VOOR    MOTOR,    MILIEU    EN    GEZONDHEID

 

Ecomaxx Boat Fuel 4 bevat vrijwel geen schadelijke bestanddelen zoals benzeen, tolueen en minder aromatische koolwaterstoffen. De benzine stoot daardoor aanzienlijk minder schadelijke stoffen uit en het zorgt voor een schonere verbranding dan gewone pompbenzine. Daardoor is Ecomaxx Boat Fuel 4 schoner en beter voor gezondheid, milieu en de motor zelf. Ook verbrandt de benzine vrijwel geurloos.

ALTIJD     STARTEN,    OOK    NA    LANGE    TIJD    STILSTAND

 

Ecomaxx Boat Fuel 4 is meer dan 3 jaar houdbaar. De kwaliteit van de benzine blijft zo lang behouden dat startproblemen verleden tijd zijn. Zelfs na een lange winterstop! Tank daarom je in- of buitenboordmotor vóór de winterstop af met Ecomaxx Boat Fuel 4. De benzine is mengbaar en uitwisselbaar met alle soorten pompbenzine.

DE    IDEALE    OVERWINTERINGSBENZINE

 

Brandstofproblemen na langdurige stilstand zijn vaak het gevolg van water dat met ethanol uit gewone benzine uitzakt. Ecomaxx Boat Fuel 4 bevat geen ethanol, waardoor corrosie en sludgevorming in carburateurs kan worden voorkomen. Ook zorgt de brandstof voor minder rook- en geuroverlast dan pompbenzine. Ideaal als de motor veel onbelast stationair loopt, bijvoorbeeld bij het binnenvaren van havens.

 

 

DE    WINTERSTOP:
HOE    GEBRUIK    IK    ECOMAXX    BOAT    FUEL    4?


Het is het beste om de tank zo goed mogelijk leeg te varen, of als het kan, geheel leeg te zuigen. Nadat je Ecomaxx Boat Fuel 4 getankt hebt, vaar je een paar kilometer zodat niet alleen de tank maar ook het brandstofsysteem gevuld is met Ecomaxx Boat Fuel 4. Op deze manier kan de boot probleemloos in de winter gestald worden. Wij adviseren om de boot met een zo vol mogelijke tank weg te zetten zodat ook daar geen roestvorming kan optreden. Ecomaxx Boat Fuel 4 verdampt minder snel dan gewone pompbenzine, waardoor er dus meer brandstof behouden blijft! Als je Ecomaxx Boat Fuel 4 gebruikt, hoef je geen brandstofstabilizers toe te voegen.

VERKOOPPUNTEN


Ecomaxx Boat Fuel 4 is sinds kort voor iedereen verkrijgbaar. Onze verkooppunten weten alles van de benzine en helpen je graag verder. Bel even en informeer naar de mogelijkheden. Er komen steeds meer verkooppunten bij, kijk af en toe op de website om te zien of er een bij jou in de buurt is.

 

Vind een verkooppunt

 

Vragen?

Neem gerust contact met ons op,
wij helpen je graag.

Contact

Facebook

Ga naar onze Facebookpagina, like
en deel de pagina met je eigen netwerk!

Naar Facebook

GVG  Oliehandel  B.V.

Het bedrijf achter Ecomaxx.
Kom meer te weten over ons.

Naar website