Roks pakt kopstart en winst, dagzege voor Doornwaard

08-04-2019

Zowel Valentino Roks als testrijder Remco Doornwaard kwam in Ecomaxx-kleuren ten tonele afgelopen zondag. Beide rijders waren erg succesvol. 

Valentino Roks pakt kopstart en winst in  Holterbroek

Voor Valentino Roks was het te doen in Hoterhoek, waar de eerste wedstrijd bij de MON plaatsvond. Roks kwam uit in de klasse Quads Inters. In de tijdtraining zette hij de snelste tijd neer, dus mocht hij als eerste met zijn Ecomaxx-quad achter het starthek verschijnen. Hij koos een goede plek, want hij had meteen de kopstart te pakken. Deze positie heeft hij niet meer weggegeven. In de tweede manche liet hij zien dat dat geen toeval was, want ook daar schreef Roks de kopstart én de manchezege achter zijn naam. 

Dagzege voor Remco Doornwaard   in Cup 125cc

Het begon bij Remco Doornwaard toch weer te kriebelen. Na 3 jaar afwezigheid pakte hij zijn 'oude' hobby weer op en verscheen hij afgelopen zondag achter het starthek. Hij reed namelijk de eerste Cup 125cc in Veendam. In de tijdtraining zette hij de snelste tijd neer, maar mocht toch pas als laatste oprijden omdat hij een proefstart had gemaakt. Doornwaard liet zien dat hij het rijden nog zeker niet is verleerd. Hij wist namelijk in zowel de eerste als de tweede manche met de winst vandoor te gaan.