Podium voor Demi Verploegh, Valentino Roks en Rick Haverdil

23-10-2018

Afgelopen weekend verliep weer succesvol voor Team Ecomaxx. Er kwam drie Ecomaxx-rijders ten strijde, en dat resulteerde in drie podiumplaatsen. 

 

Demi Verploegh tweede in Reusel, nog steeds op titelkoers

Ecomaxx-dame Demi Verploegh reed afgelopen zondag de voorlaatste wedstrijd bij de MON Dames. De wedstrijd werd verreden in Reusel. Bij de eerste manche waren er problemen met het starthek. Het hek bleef ongeveer 20 seconden staan en toen deze uiteindelijk viel, bleven er een paar hekjes staan. Daardoor moest er er een herstart komen. Bij de nieuwe start kwam Verploegh prima weg op een derde positie. Ze kon al vroeg doorschuiven naar de tweede positie en zat lekker in de wedstrijd . De Ecomaxx-dame wist een groot gat dicht te rijden, maar kon helaas geen aanval inzetten op de eerste dame. 


In de tweede manche kwam Verploegh nog beter weg bij de start en begon ze wederom op een derde plaats. Het was voor haar lastig om in haar ritme te komen, maar toch wist ze uiteindelijk ook als derde te finishen. In totaal werd ze tweede in het dagklassement, waardoor ze het tussenklassement nog steeds aanvoert. Met nog één wedstrijd op het programma ligt de titel binnen handbereik...

 

Valentino Roks derde in Reusel bij MON Quads Inters

Ook Ecomaxx-quadrijder Valentino Roks reisde afgelopen zondag af naar Reusel. Hij reed zijn laatste wedstrijd van het seizoen bij de MON Quads Inters. Deze klasse reed tegelijk met de MON Quads Nationaal. Met de tijdtraining zette Roks de derde tijd neer. In de eerste manche moest hij helaas al na drie rondes uitvallen omdat zijn wiel van de naaf gebroken was. In de tweede manche verscheen hij weer aan de start en kwam hij als tweede door de eerste bocht. De Ecomaxx-rijder had onderweg nog wat pech waardoor hij als laatste moest verdergaan. Toch wist hij in totaal als vierde (derde van zijn klasse) te eindigen. In het dagklassement kwam Roks uiteindelijk uit op de derde plaats, waardoor hij ondanks alle pech toch nog met een beker naar huis ging.

 

Haverdil eerste in 3-uurscross voor quads in Geldermalsen

Rick Haverdil verscheen afgelopen zaterdag op zijn Ecomaxx-quad in Geldermalsen. Hij reed namelijk mee met de 3-uurscross voor quads. Hij reed in het Duijghuizen Pro ATV Team en wist met dat team als eerste te eindigen.