Ecomaxx op RTV Utrecht bij Brunner door de Bocht

31-05-2018

Met name oude tweetakt brommers komen de laatste tijd nogal negatief in het nieuws. Deze bromfietsen zijn al decennia oud. Omdat er toentertijd niet tot nauwelijks wetgeving was voor een beter milieu, zijn ze niet uitgerust met de technologie van dit moment. Maar, met het gebruik van Ecomaxx Bike Fuel 2 is er veel minder uitstoot van schadelijke stoffen. Ecomaxx is dus vele malen beter voor het milieu dan gewone pompbenzine. En daarnaast zijn er nog vele andere voordelen verbonden aan Ecomaxx.

 

Eén van onze ambassadeurs is Cor van Breukelen, voorzitter van Puch66, de Puch en Tomosclub voor Hollands midden. Hij vertelt over de problematiek bij een tv-programma op RTV Utrecht: Brunner door de Bocht. Daarin houdt hij een mooi betoog over de schone brandstoffen van Ecomaxx.

 

Presentator Edo Brunner rijdt met Puch66 mee door het prachtige bos tussen Doorn en Langbroek. Edo wilde zelf ervaren hoe het is om op een tweetakt brommer te rijden. Komt er zoveel rook uit de brommer? En stinkt het echt zoveel?