Schone benzine speciaal voor klassieke auto's

Ecomaxx Classic Car Fuel

Schone benzine voor klassieke auto’s

5/5 (4 reviews)

Ecomaxx Classic Car Fuel

Schone benzine voor klassieke auto’s

5/5 (4 reviews)

Hoogwaardige, lang houdbare en ongelode benzine voor alle klassieke auto’s. Ecomaxx Classic Car Fuel is er voor alle klassieke auto’s met een benzinemotor. Vervangt E5 en E10 pompbenzine. Uitermate geschikt …

Lees meer
  • Voorkomt startproblemen
  • Meer dan drie jaar houdbaar
  • Voorkomt corrosie en vervuiling
Productbeschrijving & Downloads | Reviews | Waarom Ecomaxx | Gerelateerde producten

Productomschrijving

Hoogwaardige, lang houdbare en ongelode benzine voor alle klassieke auto’s. Ecomaxx Classic Car Fuel is er voor alle klassieke auto’s met een benzinemotor. Vervangt E5 en E10 pompbenzine. Uitermate geschikt voor zwaarbelaste klassieke motoren, zowel carburateur- als injectiemotoren.


Zorgt voor een schone en reukloze verbranding. Voorkomt corrosie en vervuiling van tanks, carburateurs en injectiesystemen. Tast geen oude metalen en rubber delen aan. De brandstof is meer dan drie jaar houdbaar en voorkomt startproblemen, zelfs na een lange winterstop! Maakt brandstofadditieven overbodig en de motor blijft inwendig schoner. Ook is Ecomaxx Classic Car Fuel beter voor milieu en gezondheid dan pompbenzine. Met deze schone brandstof stoot je klassieker namelijk veel minder schadelijke stoffen uit.


Uitwisselbaar met alle soorten pompbenzine, bevat geen (bio-)ethanol. Het octaangetal van Ecomaxx Classic Car Fuel is RON >98 en MON 93.

Reviews

Ecomaxx is beter voor mijn hobbyvreugde
5 / 5

Naast uitgever van een magazine voor de bezitter van de klassieke auto en 2-wieler ben ik zelf ook verzamelaar/bezitter van een mix van klassiekers. Met enige regelmaat krijg ik dan de opmerking dat je er maar in één tegelijk kan rijden en.... dat klopt natuurlijk. Echter, dit betekent ook dat als ik er met één uit de collectie wil rijden, deze moet starten en aanslaan. En dat geldt zeker na de winterslaap periode. Mijn devies: in alle klassiekers en youngtimers: Ecomaxx. Iets duurder maar beter voor mijn hobbyvreugde en....het milieu.

Benno Schmitz - Klassiek & Techniek
Wij reden de Mille Miglia op Ecomaxx
5 / 5

Wij werken nu al 4 jaar met Ecomaxx en zijn super tevreden. We gebruiken het veel in onze Amphicars, dus zowel op het water als op het land. Ook hebben wij de Mille Miglia op Ecomaxx Classic Car Fuel gereden en waren super blij met deze brandstof en de performance van de motor daardoor.

Roy Bolks - Metropole Classics, Druten
Na lang stilstaan probleemloos starten
5 / 5

Moderne benzine is niet lang houdbaar door de ethanol die er in zit, dat water aantrekt en een corroderende werking heeft – dat is niet best voor je tank. Bovendien: als je auto lang stilstaat ontstaan er residuen in het brandstofsysteem die je carburateur en/of leidingen verstoppen. Daarom zet ik mijn klassiekers altijd in de garage met Ecomaxx in de tank, zeker als ik weet dat ze weken of maanden niet meer buiten komen. Ze lopen er allemaal uitstekend op en na lang stilstaan starten de motoren probleemloos.

Ton Roks - Octane Magazine
Al bijna 10.000 km op Ecomaxx
5 / 5

Als rentmeester van onder andere landgoederen werken we al jaren met schone alkylaatbenzine in kettingzagen, bosmaaiers, grasmaaiers en dergelijke. Toen ik 4 jaar geleden voor het eerst de Tulpenrallye ging rijden, viel het me pas echt op wat voor dampen uit die klassiekers komen. Ik ben toen via de FEHAC bij Ecomaxx terechtgekomen met de vraag of ik de Tulpenrallye 2022 niet op deze schone brandstof kon gaan rijden. Sindsdien heb ik bijna 10.000 kilometer op Ecomaxx gereden, zonder problemen. Zelfs het mengen met E5 is geen enkel probleem. Ook de levering van de jerrycans wordt door de goed geoliede organisatie van Ecomaxx geregeld.

Pieck van Hoven
Header_Ecomaxx_Car Header_Ecomaxx_Car

Waarom ECOMAXX

De kracht van schone brandstoffen

Ecomaxx benzine is speciale alkylaatbenzine. Deze is zo goed als vrij van schadelijke stoffen. Dat is beter voor jezelf, je omgeving maar ook voor de motor. In gewone benzine zitten namelijk schadelijke stoffen zoals benzeen, tolueen en olefinen. Ecomaxx alkylaatbenzine bevat vrijwel geen van deze schadelijke stoffen en is daarom veel schoner dan gewone benzine. Schoon rijden en varen én geen stinkende uitlaatgassen meer!

Meer informatie over alkylaatbenzine >

De dieselbrandstoffen van Ecomaxx zijn volledig gemaakt van hernieuwbare grondstoffen en dus fossielvrij. De brandstof is samengesteld uit pure koolwaterstoffen en is praktisch vrij van aromaten, olefinen, zwavel, stikstof én metalen. Ecomaxx dieselbrandstoffen reduceren de CO2-uitstoot met maar liefst 80% in vergelijking met gewone diesel! Duurzaam en klimaatverantwoord dus.

Meer informatie over hernieuwbare diesel >

Gerelateerde producten