Podiumplaatsen voor Verploegh en Knuiman, Fonteijn twaalfde

28-03-2018

Ecomaxx-rijdster Demi Verploegh reed afgelopen zondag een MON-wedstrijd in de damesklasse. Deze vond plaats op het circuit “De Reulsberg” in Horst. Verploegh was in de eerste manche betrokken bij een valpartij, maar werd toch nog als derde afgevlagd. In de tweede manche kwam ze als tweede over de finish. Het was een succesvol weekend voor Verploegh, dat bezegeld werd met een podiumplaats. Ze werd namelijk derde.

 

Damien Knuiman reed afgelopen zondag een wedstrijd in het Kempen Kampioenschap van MCC De Kempen. Hij reed in de klasse 85cc kleine wielen voor startbewijshouders en sleepte de eerste podiumplaats in de wacht op zijn nieuwe Yamaha-motor, rijdend op Ecomaxx brandstof. Hij wist namelijk beide manches te winnen en ging er met de dagzege vandoor. 

 

Ook Marnicq Fonteijn was aanwezig op het circuit van MCC De Kempen. De Ecomaxx-rijder verscheen aan het starthek in de klasse voor startbewijshouders. In de eerste manche had Fonteijn een goede start, maar helaas was hij betrokken bij twee valpartijen. Uiteindelijk werd hij zeventiende. De tweede manche reed hij een mooie kopstart en werd hij als zevende afgevlagd. In het dagklassement stond de Ecomaxx-rijder op een twaalfde plaats.