Twee holeshots en podiumplaats voor Ecomaxx-rijdster Verploegh

26-07-2017

Afgelopen weekend reed Demi Verploegh een wedstrijd tijdens het internationaal jeugdweekend in Overloon. Ze kwam uit in de klasse 125 t/m 150 cc. De wedstrijd had in totaal vier manches. Verploegh kwam goed weg op haar Ecomaxx-motor, dit resulteerde in de derde en vierde manche zelfs in een holeshot!

 

In de eerste manche wist de Ecomaxx-dame als tweede over de finish te komen, in de derde manche werd ze derde en in de tweede en vierde manche kwam ze in vijfde positie over de finish. Dit was uiteindelijk voldoende voor een podiumplaats, ze werd namelijk derde in totaal.

 

IMBA MX2 Jeugd

Ook Marnicq Fonteyn (Team Ecomaxx) en Boyd van der Voorn (Husqvarna MX Rookies) waren afgelopen weekend aanwezig in Overloon bij het internationaal jeugdweekend. Beide piloten kwamen uit in de klasse IMBA MX2 Jeugd. Van der Voorn was voor zijn concurrentie een maatje te groot en wist alle vier de manches te winnen. Dit resulteerde uiteraard in een eerste plaats in het dagklassement! Fonteyn eindigde op een nette negende plaats.