Ecomaxx feliciteert... Nederlands kampioen Jeremy Knuiman!

28-10-2019

Ook dit seizoen was Ecomaxx hoofdsponsor van het MX Rookie Team, bestaande uit de broers Jeremy en Damien Knuiman. Afgelopen zondag wist Jeremy Knuiman Nederlands kampioen te worden bij de MON MX2 Jeugd. Ecomaxx stelde de motor beschikbaar voor deze wedstrijd. 

 

Het was voor Jeremy een spannende dag, want hij wist dat hij kampioen kon worden.  Hij had in de vrije training goed zijn ritme te pakken en zette een mooie eerste trainingstijd neer. In de eerste manche had de MX Rookie een redelijke start op plek drie en wist zich al gauw naar voren te rijden. Daarbij kwam hij na één ronde al door op een eerste plaats. Jeremy hield goed tempo, maakte geen foutjes en finishte deze manche met een grote voorsprong op een eerste plaats.

 

De tweede manche had Jeremy een minder goede start op plek vijf, maar wist zich na een paar rondes naar een eerste plaats te rijden. Jeremy bleef zijn tempo houden en maakte geen foutjes en wist die manche op een overtuigende wijze winnend af te sluiten.  Hiermee stelde hij de titel in de MX2 Jeugdklasse veilig en werd er samen met een aantal sponsoren en supporters een mooi feestje gevierd. Dit was zijn laatste wedstrijd op de 125cc en hij bedankt Ecomaxx voor het beschikbaar stellen van de motor voor deze wedstrijd.