Goed Pinksterweekend voor Valentino Roks

11-06-2019

De Ecomaxx-quad van Valentino Roks had weinig tijd om te rusten tijdens het Pinksterweekend. Op zondag reed hij namelijk mee met de uitwisselingwedstrijd tussen België en Nederland, georganiseerd door de MON. De wedstrijd vond plaats in Lommel. Roks zette in de training de derde tijd neer. Daar mag hij erg tevreden mee zijn, tussen vele ONK-rijders. 

 

In de eerste manche kwam Roks op zijn Ecomaxx-quad goed weg op de tweede positie. Na enkele ronden had Roks het geluk dat de kopman een fout maakte, waardor hij wegschoof. Daardoor kon Roks de koppositie van hem overnemen. Hij kon een goed tempo volhouden en werd als eerste afgevlagd. In de tweede manche kwam hij als derde weg en wist hij wederom een goed tempo te pakken. De Ecomaxx-rijder kwam als vierde over de finish. Overall kwam hij uit op een hele mooie tweede plaats!

 

Clubwedstrijd in Lille

Op Tweede Pinksterdag was Roks in Lille te vinden, waar hij een clubwedstrijd had. Het was voor de Ecomaxx-rijder wederom een goede dag, want hij wist beide manches te winnen. Daarmee ging hij er ook weer met de dagzege, bloemen en de beker vandoor!